Ζητηται εμπειρος εμβρυολογος για κεντρο εξωσωματικης γονιμποιησης στην Γερμανια

E-mail Εκτύπωση PDF

Ζητείται έμπειρος εμβρυολόγος με τουλάχιστον τριετή επαγγελματική εμπειρία για κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Offenbach/Frankfurt Γερμανίας.
Ο/Η ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κατέχει πλήρως όλες τις τεχνικές και πρακτικές εργασίες στον τομέα του εργαστηρίου της εξωσωματικής γονιμοποίησης, ανδρολογίας και κρυοσυντήρησης. Μπορεί να εργάζεται αυτοτελής, μιλάει τέλεια την αγγλική γλώσσα. Προτέρημα θα ήταν, αλλά όχι προϋπόθεση, η ομιλία της γερμανικής γλώσσας.
Το κέντρο της εξωσωματικής γονιμποίησης βρίσκεται στο Offenbach/Frakfurt, στο κέντρο της Γερμανίας, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Η περιοχή προσφέρει πολλά και έχει μεγάλο αριθμό Ελλήνων, με πολλές ελληνικές κοινότητες, ελληνόγλωσσα σχολεία και πολλούς ελληνικούς συλλόγους.
Για όσους ενδιαφέρονται παρακαλούνται να στείλουν ένα πλήρες βιογραφικό στο email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
η ταχυδρομικως στο
Kinderwunsch- und Endometriose Zentrum am
Büsing Park
z. Hd. Dr K Manolopoulos
Herrnstrasse 51
63065 Offenbach


Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 17:14 )  
Εγγραφείτε στην ΠΕΒ και πάρτε μέρος στις ομάδες εργασίας της. Η προσπάθεια που καταβάλλεται, έχει την ανάγκη της συμμετοχής όλων μας!!!


Δίκτυο Μεταπτυχιακών Φοιτητών στις Βιοεπιστήμες


Συμμετάσχετε στο Πανελλήνιο Δίκτυο Μεταπτυχιακών Φοιτητών στις Βιοεπιστήμες !!!

Υποβολή άρθρων, ειδήσεων, ανακοινώσεων, κλπ.

 Στη διεύθυνση  ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου: grammateia@gmail.com


Προκηρύξεις ΘέσεωνΕπιστολές που λάβαμε