Αποτελέσματα Γ Φάσης ΠΔΒ

Ανακοινώθηκαν στον ιστότοπο που ΠΔΒ, τα αποτελέσματα της Γ φάσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας και προκύπτει η 4άδα μαθητών που θα συμμετάσχει στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας.

Δείτε τα αποτελέσματα.

Υπόμνημα της ΠΕΒ στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η ΠΕΒ αξιοποιώντας όλα τα δεδομένα και τις απόψεις που κατέθεσαν οι συνάδελφοι στον διάλογο που προηγήθηκε (είτε δια ζώσης με τις συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) συνέθεσε και κατέθεσε Υπόμνημα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής επί της πρότασης του Ι.Ε.Π. για την αναμόρφωση του Λυκείου το οποίο και σας κοινοποιούμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΕΒ και συνέβαλαν στην διαμόρφωση του Υπομνήματος.

Ελπίζουμε σε ευρύτερη ακόμα ανταπόκριση και ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων εν όψει της πρόθεσης για δημιουργία ομάδας εργασίας της Επιτροπής Παιδείας της ΠΕΒ που θα αναλάβει το δύσκολο ρόλο να διαμορφώσει τις πάγιες θέσεις της ΠΕΒ για τα θέματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΠΕΒ

*Συνημμένα το υπόμνημα που κατέθεσε η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β.) στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Συνάντηση της Επιτροπής Παιδείας και στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση της Επιτροπής Παιδείας της ΠΕΒ

Εν όψει της πρόσκλησης στην Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων για να παραστεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το σχέδιο του ΙΕΠ με θέμα “Αναβάθμιση του Λυκείου – Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση”, και σε συνέχεια της συνάντησης που διοργανώνεται στην Αθήνα, η Επιτροπή Παιδείας της Π.Ε.Β. καλεί σε συνάντηση την

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 σε αίθουσα του ισογείου του Τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ.

ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Βορείου Ελλάδας (του Νομού Θεσσαλονίκης και των γειτονικών νομών) προκειμένου να ενημερωθούν για τα σχετικά θέματα της τρέχουσας εκπαιδευτικής επικαιρότητας από μέλη του Δ.Σ. της Π.Ε.Β., να καταθέσουν την άποψη τους πάνω στο σχέδιο του Ι.Ε.Π. που ανακοινώθηκε και κατά αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουν στην διαμόρφωση των πάγιων θέσεων της Ένωσης μας.

Οι συνάδελφοι που διαμένουν εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης μπορούν να συμμετέχουν εναλλακτικά αποστέλλοντας την άποψη τους ηλεκτρονικά στην γραμματεία της Π.Ε.Β.

Συνάντηση της Επιτροπής Παιδείας της ΠΕΒ

Εν όψει της πρόσκλησης στην Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων για να παραστεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το σχέδιο του ΙΕΠ με θέμα “Αναβάθμιση του Λυκείου – Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση”, η Επιτροπή Παιδείας της Π.Ε.Β. καλεί σε συνάντηση

τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία της Π.Ε.Β. (Έβρου 94-96, Αμπελόκηποι, Αθήνα)

ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να καταθέσουν την άποψη τους πάνω στο σχέδιο του Ι.Ε.Π. που ανακοινώθηκε και να συμβάλλουν στην διαμόρφωση των θέσεων της Ένωσης.

Οι συνάδελφοι που διαμένουν εκτός Αττικής, μπορούν να συμμετέχουν αποστέλλοντας την άποψη τους ηλεκτρονικά στην γραμματεία της ΠΕΒ.

Προκήρυξη ΔΠΜΣ Τεχνολογίες Πληροφορικής στην Ιατρική και τη Βιολογία  για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18

Προκήρυξη ΔΠΜΣ Τεχνολογίες Πληροφορικής στην Ιατρική και τη Βιολογία για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 Στα πλαίσια του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ» *(ΔΠΜΣ-ΤΠΙΒ), που διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με συμμετέχοντες φορείς το Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας T.E. του...

Μοριακός Βιολόγος για την κάλυψη της θέσης του υπευθύνου σε μοριακό εργαστήριο

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Ζητείται Μοριακός Βιολόγος για την κάλυψη της θέσης του υπευθύνου σε μοριακό εργαστήριο. Απαραίτητη θεωρείται η προϋπηρεσία, η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και ο χειρισμός Η/Υ. Υποψήφιοι οι οποίοι δεν πληρούν τις άνω προϋποθέσεις δεν θα γίνονται δεκτοί για συνέντευξη. Παρακαλώ ο/η κάθε...