Η επίσημη εμφάνιση της Ελληνικής Εθνικής Αποστολής στην 28η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας είναι έτοιμη και σας την παρουσιάζουμε. Είναι η εμφάνιση την οποία φορούν οι μαθητές/τριες και οι συνοδοί κατά την διάρκεια της Ολυμπιάδας. Υπάρχουν διαθέσιμες προς πώληση  σε όλα τα μεγέθη (S-XL) για όποιον-α επιθυμεί να αποκτήσει μία. Μπορείτε να την παραγγείλετε μέσω της γραμματείας της ΠΕΒ με κόστος 10 και 12 ευρώ για τις τύπου t-shirt και  Polo, αντίστοιχα

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ωνάση, το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και το Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ για την αμέριστη βοήθειά τους και στη φετινή οργάνωση και επιμόρφωση της Ελληνικής Εθνικής Αποστολής!

Ομιλία κ. Λευτέρη Ζούρου, 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολο...

14 Οκτωβρίου 2017
Ομιλία κ. Λευτέρη Ζούρου, 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση"

Αγαπητοί συνάδελφοι,σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση που αφορά την ομιλία του ακαδημαϊκού κ. Λευτέρη Ζούρου,στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση"