Συνάντηση της Επιτροπής Παιδείας της ΠΕΒ

Εν όψει της πρόσκλησης στην Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων για να παραστεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το σχέδιο του ΙΕΠ με θέμα “Αναβάθμιση του Λυκείου – Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση”, και σε συνέχεια της συνάντησης που διοργανώνεται στην Αθήνα, η Επιτροπή Παιδείας της Π.Ε.Β. καλεί σε συνάντηση την

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 σε αίθουσα του ισογείου του Τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ.

ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Βορείου Ελλάδας (του Νομού Θεσσαλονίκης και των γειτονικών νομών) προκειμένου να ενημερωθούν για τα σχετικά θέματα της τρέχουσας εκπαιδευτικής επικαιρότητας από μέλη του Δ.Σ. της Π.Ε.Β., να καταθέσουν την άποψη τους πάνω στο σχέδιο του Ι.Ε.Π. που ανακοινώθηκε και κατά αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουν στην διαμόρφωση των πάγιων θέσεων της Ένωσης μας.

Οι συνάδελφοι που διαμένουν εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης μπορούν να συμμετέχουν εναλλακτικά αποστέλλοντας την άποψη τους ηλεκτρονικά στην γραμματεία της Π.Ε.Β.

MSc degree in Infectious Diseases and International Medicine

Interdepartmental MSc degree in Infectious Diseases and International Medicine "From Bench to Bedside". More details

Expression of interest for Science writer - BSRC Fleming

Call for Expressions of Interest Science writer, BSRC Fleming The Biomedical Sciences Research Center ‘Alexander Fleming’ (www.fleming.gr) is seeking professionals with a proven track record in scientific writing, including research and infrastructure grant writing and reporting, business and investment planning, science policy development and/or science journalism. More details.

Δευτέρες της Τέχνης στο ΑΠΘ: «Ραγδαίος αφανισμός» (Racing extinction), Λούι Ψυχογιός

Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ σας προσκαλούν στην: Προβολή του ντοκιμαντέρ "Ραγδαίος αφανισμός" (Racing extinction) του Λούι Ψυχογιός, και Ομιλία από τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, καθηγητή Χ. Χιντήρογλου, «Βιοποικιλότητα: Η Διαχρονική Συμμαχία της Ζωής» τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, στις 20.00,...