Εν όψει της πρόσκλησης στην Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων για να παραστεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το σχέδιο του ΙΕΠ με θέμα “Αναβάθμιση του Λυκείου – Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση”, η Επιτροπή Παιδείας της Π.Ε.Β. καλεί σε συνάντηση

τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία της Π.Ε.Β. (Έβρου 94-96, Αμπελόκηποι, Αθήνα)

ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να καταθέσουν την άποψη τους πάνω στο σχέδιο του Ι.Ε.Π. που ανακοινώθηκε και να συμβάλλουν στην διαμόρφωση των θέσεων της Ένωσης.

Οι συνάδελφοι που διαμένουν εκτός Αττικής, μπορούν να συμμετέχουν αποστέλλοντας την άποψη τους ηλεκτρονικά στην γραμματεία της ΠΕΒ.

Θέση εργασίας: Βοηθός εργαστηρίου στο Pinewood American International...

12 Σεπτεμβρίου 2017
Θέση εργασίας: Βοηθός εργαστηρίου στο Pinewood American International School, Θεσσαλονίκη

Ζητείται αγγλομαθής βοηθός εργαστηρίου στο σχολείο Pinewood στη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να δείτε την αγγελία εδώ. Και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εδώ.

Ημερίδα ΠΕΒ "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν κ...

14 Σεπτεμβρίου 2017
Ημερίδα ΠΕΒ "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν και Μέλλον"

Στα πλαίσια των εκθέσεων HealthLab, EcoLink, Chem17 που θα πραγματοποιηθούν 24-26 Νοέμβρη στο MEC Παιανίας (Λεωφόρος Λαυρίου 301, 19002 Παιανία Αττικής), η ΠΕΒ διοργανώνει επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν και Μέλλον". Διακεκριμένοι Γενετιστές από το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα θα παρουσιάσουν την σύγχρονη πρακτική...