Αγαπητοί συνάδελφοι

Η ΠΕΒ αξιοποιώντας όλα τα δεδομένα και τις απόψεις που κατέθεσαν οι συνάδελφοι στον διάλογο που προηγήθηκε (είτε δια ζώσης με τις συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) συνέθεσε και κατέθεσε Υπόμνημα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής επί της πρότασης του Ι.Ε.Π. για την αναμόρφωση του Λυκείου το οποίο και σας κοινοποιούμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΕΒ και συνέβαλαν στην διαμόρφωση του Υπομνήματος.

Ελπίζουμε σε ευρύτερη ακόμα ανταπόκριση και ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων εν όψει της πρόθεσης για δημιουργία ομάδας εργασίας της Επιτροπής Παιδείας της ΠΕΒ που θα αναλάβει το δύσκολο ρόλο να διαμορφώσει τις πάγιες θέσεις της ΠΕΒ για τα θέματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΠΕΒ

*Συνημμένα το υπόμνημα που κατέθεσε η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β.) στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

MSc degree in Infectious Diseases and International Medicine

Interdepartmental MSc degree in Infectious Diseases and International Medicine "From Bench to Bedside". More details

Expression of interest for Science writer - BSRC Fleming

Call for Expressions of Interest Science writer, BSRC Fleming The Biomedical Sciences Research Center ‘Alexander Fleming’ (www.fleming.gr) is seeking professionals with a proven track record in scientific writing, including research and infrastructure grant writing and reporting, business and investment planning, science policy development and/or science journalism. More details.

Δευτέρες της Τέχνης στο ΑΠΘ: «Ραγδαίος αφανισμός» (Racing extinction), Λούι Ψυχογιός

Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ σας προσκαλούν στην: Προβολή του ντοκιμαντέρ "Ραγδαίος αφανισμός" (Racing extinction) του Λούι Ψυχογιός, και Ομιλία από τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, καθηγητή Χ. Χιντήρογλου, «Βιοποικιλότητα: Η Διαχρονική Συμμαχία της Ζωής» τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, στις 20.00,...