Αγαπητοί συνάδελφοι

Η ΠΕΒ αξιοποιώντας όλα τα δεδομένα και τις απόψεις που κατέθεσαν οι συνάδελφοι στον διάλογο που προηγήθηκε (είτε δια ζώσης με τις συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) συνέθεσε και κατέθεσε Υπόμνημα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής επί της πρότασης του Ι.Ε.Π. για την αναμόρφωση του Λυκείου το οποίο και σας κοινοποιούμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΕΒ και συνέβαλαν στην διαμόρφωση του Υπομνήματος.

Ελπίζουμε σε ευρύτερη ακόμα ανταπόκριση και ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων εν όψει της πρόθεσης για δημιουργία ομάδας εργασίας της Επιτροπής Παιδείας της ΠΕΒ που θα αναλάβει το δύσκολο ρόλο να διαμορφώσει τις πάγιες θέσεις της ΠΕΒ για τα θέματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΠΕΒ

*Συνημμένα το υπόμνημα που κατέθεσε η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β.) στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ομιλία κ. Λευτέρη Ζούρου, 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολο...

14 Οκτωβρίου 2017
Ομιλία κ. Λευτέρη Ζούρου, 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση"

Αγαπητοί συνάδελφοι,σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση που αφορά την ομιλία του ακαδημαϊκού κ. Λευτέρη Ζούρου,στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση"