Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Στα πλαίσια των δράσεων της ΠΕΒ προς τα εγγεγραμένη μέλη της, ανακοινώνουμε μία σειρά από επιμορφωτικά διαδικτυακά σεμινάρια – webinars.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια με τη μορφή ‘εισήγηση – συζήτηση’, θα γίνουν το Μάιο του 2017 με τη χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων.

Τα σεμινάρια θα αφορούν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα απευθύνονται στα μέλη της ΠΕΒ, που έχουν πληρώσει την συνδρομή τους για το έτος 2017.

Σύντομα θα ακολουθήσουν αναλυτικότερες οδηγίες για τις διαδικασίες παρακολούθησης των σεμιναρίων, καθώς και για το περιεχόμενό τους.

Το ΔΣ της ΠΕΒ

Ομιλία κ. Λευτέρη Ζούρου, 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολο...

14 Οκτωβρίου 2017
Ομιλία κ. Λευτέρη Ζούρου, 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση"