Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια του 4ου Συνεδρίου «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση» της ΠΕΒ, 1-3 Δεκεμβρίου 2017, θα είναι Καταστατική, με σκοπό την αναθεώρηση και επικαιροποίηση του Καταστατικού της ΠΕΒ, όπου κρίνεται σκόπιμο.

Προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή μελών τόσο στην διαδικασία όσο και στην ψηφοφορία αλλαγής καταστατικού της Π.Ε.Β θα είναι δυνατή η χρήση και της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους, που επιθυμούν να συμβάλλουν στην διαδικασία να μας αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email της Γραμματείας τις προτάσεις τους για την αλλαγή του καταστατικού, συμπληρώνοντας την Φόρμα Υποβολής Προτάσεων Αλλαγής Καταστατικού μέχρι 31-9-2017. Στην φόρμα (ανακτήστε τη φόρμα σε μορφή αρχείου .doc) θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής:

• το άρθρο,
  • η ισχύουσα διατύπωση
  • η προτεινόμενη νέα διατύπωση και
  • μια σύντομη αιτιολογία για την προτεινόμενη αλλαγή.

Σημειώνουμε ότι το ισχύον καταστατικό είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα της ΠΕΒ.

Για την διευκόλυνση της επικοινωνίας και της συζήτησης μεταξύ των μελών, σύντομα θα λειτουργήσει forum στην ιστοσελίδα της ΠΕΒ όπου τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να ανταλλάσουν απόψεις γύρω από την όλη διαδικασία.

Ευελπιστούμε σε όσο τον δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή σας!

Το ΔΣ της ΠΕΒ

Έγγραφα:

Θέση εργασίας: Βοηθός εργαστηρίου στο Pinewood American International...

12 Σεπτεμβρίου 2017
Θέση εργασίας: Βοηθός εργαστηρίου στο Pinewood American International School, Θεσσαλονίκη

Ζητείται αγγλομαθής βοηθός εργαστηρίου στο σχολείο Pinewood στη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να δείτε την αγγελία εδώ. Και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εδώ.

Ημερίδα ΠΕΒ "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν κ...

14 Σεπτεμβρίου 2017
Ημερίδα ΠΕΒ "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν και Μέλλον"

Στα πλαίσια των εκθέσεων HealthLab, EcoLink, Chem17 που θα πραγματοποιηθούν 24-26 Νοέμβρη στο MEC Παιανίας (Λεωφόρος Λαυρίου 301, 19002 Παιανία Αττικής), η ΠΕΒ διοργανώνει επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν και Μέλλον". Διακεκριμένοι Γενετιστές από το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα θα παρουσιάσουν την σύγχρονη πρακτική...