Σας κοινοποιούμε ανακοίνωση σε σχέση με το Βραβείο Αριστείας στη Βιολογία "Φώτης Καφάτος".

Η Π.Ε.Β., αναγνωρίζοντας τις σημαντικές προσπάθειες και την επιδίωξη αριστείας από νέους έλληνες επιστήμονες στο χώρο της Βιολογίας, παρά τις δύσκολες σημερινές συνθήκες, αποφάσισε την καθιέρωση βραβείου, με σκοπό να ενισχύσει και να επιβραβεύσει το δημιουργικό πνεύμα των νέων συναδέλφων.

Το βραβείο απονέμεται κάθε δύο χρόνια. Απο το 2018 τελεί υπο την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, το τμήμα Επικοινωνίας και Προβολής Έρευνας και Καινοτομίας του οποίου αναλαμβάνει την υποστήριξη και διάχυση της όλης διαδικασίας. Το Βραβείο υποστηρίζεται απο το Ιδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνας (Κρήτη), πρωτεργάτης της ίδρυσης του οποίου ήταν ο Φώτης Καφάτος.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση του βραβείου μπορείτε να διαβάστε στην ανακοίνωση.

Ομιλία κ. Λευτέρη Ζούρου, 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολο...

14 Οκτωβρίου 2017
Ομιλία κ. Λευτέρη Ζούρου, 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση"

Αγαπητοί συνάδελφοι,σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση που αφορά την ομιλία του ακαδημαϊκού κ. Λευτέρη Ζούρου,στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση"