Την Παρασκευή 29/09/17 στο Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών/τριών. Οι νέοι/ες συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να προσανατολιστούν σχετικά με τις σπουδές τους και να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με τους χώρους του Τμήματος, καθώς και με τα ερευνητικά αντικείμενα των Τομέων. Πολύτιμη η βοήθεια φοιτητών παλαιοτέρων ετών.
Παρούσα ήταν και η ΠΕΒ, που μέσα από το ενημερωτικό της υλικό, αλλά και με προσωπική επαφή ενημέρωσε τους/τις νέους/ες Βιολόγους για την αποστολή της ως επιστημονική και επαγγελματική Ένωση των Βιοεπιστημόνων στην Ελλάδα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο τους Τμήματος Καθηγητή κ. Κ. Βοργιά για την άδεια που μας έδωσε να πραγματοποιήσουμε αυτή τη δράση, καθώς και για την άψογη συνεργασία του.

Υποδοχή πρωτοετών.
Υποδοχή πρωτοετών στο τμήμα Βιολογίας, ΕΚΠΑ

ενημέρωση της ΠΕΒ
Ενημέρωση από την ΠΕΒ