Προσφορά βιβλίων για τα μέλη της ΠΕΒ

E-mail Εκτύπωση PDF
  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Η Π.Ε.Β. προσφέρει σε συνεργασία με την Ακαδημαϊκές Εκδόσεις σε όλα τα μέλη της έκπτωση 25% επί της λιανικής τιμής των βιβλίων που εκδίδει.

Όσον αφορά στο διαδικαστικό κομμάτι, όποιος συνάδελφος θέλει να αγοράσει βιβλία από τις Ακαδημαϊκές Εκδόσεις, θα πρέπει να παραγγείλει τα βιβλία στην εταιρεία και ταυτόχρονα να ενημερώσει την γραμματεία της ΠΕΒ, ώστε να επιβεβαιώσει στην εταιρεία τον αριθμό μητρώου που έχει στην ΠΕΒ.

Η αποστολή των βιβλίων θα γίνεται χωρίς κόστος για τα μέλη μας.


  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει το ΔΣ στην προσπάθεια του να προσφέρει υπηρεσίες και πλεονεκτήματα στα μέλη της ΠΕΒ, συνεργάζεται με τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης προκειμένου να πωλούνται τα βιβλία των εκδόσεων τους με σημαντική έκπτωση, στο 25-30% επί της λιανικής τιμής.

Όσον αφορά στο διαδικαστικό μέρος, όποιος συνάδελφος θέλει να αγοράσει βιβλία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης, πρέπει να επικοινωνήσει με τη γραμματεία της ΠΕΒ καθώς η αγορά γίνεται μέσω της ΠΕΒ και όχι άμεσα από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης.


  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

Η  Π.Ε.Β. σε συνεργασία με την Διερευνητική Μάθηση προσφέρει σε όλα τα μέλη της και στους φοιτητές έκπτωση 10% στη λιανική τιμή ειδών τα οποία αφορούν στον επιστημονικό, εργαστηριακό και εποπτικό εξοπλισμό που παρέχονται από την εταιρεία (μικροσκόπια, παρασκευάσματα, προπλάσματα κ.ά.).

Η προσφορά ισχύει για όλα τα είδη καταλόγου (όχι μόνο βιολογίας) για αγορές είτε προσωπικές είτε για το σχολείο σας, δηλαδή είτε  ο ενδιαφερόμενος θέλει να προμηθευτεί υλικά ως υπεύθυνος εργαστηρίου ή απλά ως καθηγητής για το σχολείο του, είτε ως ιδιώτης για προσωπική του χρήση.

Όσον αφορά στο διαδικαστικό κομμάτι, όποιος συνάδελφος θέλει να αγοράσει υλικό από την Διερευνητική Μάθηση, παραγγέλει και δίνει στην εταιρεία τον αριθμό μητρώου που έχει στην ΠΕΒ, τον οποίο η εταιρεία σε συνεργασία με την ΠΕΒ επιβεβαιώνει. Η διαδικασία μπορεί να γίνεται και αντίστροφα, να ζητά το μέλος της ΠΕΒ να στέλνει η γραμματεία της ΠΕΒ  e-mail στην Διερευνητική Μάθηση, που θα επιβεβαιώνει ότι είναι μέλος.


Μπορείτε να δείτε όλα τα προσφερόμενα είδη στον σύνδεσμο  www.why.gr

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 17:54 )  
Εγγραφείτε στην ΠΕΒ και πάρτε μέρος στις ομάδες εργασίας της. Η προσπάθεια που καταβάλλεται, έχει την ανάγκη της συμμετοχής όλων μας!!!


Δίκτυο Μεταπτυχιακών Φοιτητών στις Βιοεπιστήμες


Συμμετάσχετε στο Πανελλήνιο Δίκτυο Μεταπτυχιακών Φοιτητών στις Βιοεπιστήμες !!!

Υποβολή άρθρων, ειδήσεων, ανακοινώσεων, κλπ.

 Στη διεύθυνση  ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου: grammateia@gmail.com


Προκηρύξεις ΘέσεωνΕπιστολές που λάβαμε