Η επιτυχής παρέμβαση της ΠΕΒ για το Κλινικό Επίδομα

Η έγκαιρη και επιτυχής παρέμβαση της ΠΕΒ οδηγεί σε καταβολή του Κλινικού Επιδόματος και σε Βιολόγους, Βιοχημικούς και Κλινικούς Χημικούς. Διαπιστώθηκε πως στους δικαιούχους του κλινικού επιδόματος ΔΕΝ περιλαμβάνονταν οι Βιολόγοι, Βιοχημικοί, Κλινικοί χημικοί μέλη ΔΕΠ, που παρέχουν κλινικοεργαστηριακό έργο.

Η ΠΕΒ αντέδρασε άμεσα αποστέλλοντας επιστολή διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας και ταυτόχρονα ενημέρωσε πολιτικά κόμματα και βουλευτές την Τρίτη 16/05/2017.

Την Τετάρτη 17/05/2017 κατόπιν των κινήσεων της ΠΕΒ και παρεμβάσεων συναδέλφων η απόκριση του Υπουργείου ήταν άμεση και θετική.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΕΒ και την επιστολή διαμαρτυρίας σε πολιτικά κόμματα και βουλευτές. Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες η ΠΕΒ στηρίζεται για την δράση της στην συνεργασία και την ενεργή συμμετοχή όλων μας!

Σας καλούμε να εγγραφείτε και να δραστηριοποιηθείτε όλοι και όλες, ώστε να είναι η φωνή της ΠΕΒ όσο το δυνατόν πιο δυνατή!

Ίδρυση, λειτουργία και διεύθυνση εργαστηρίων ανάλυσης τροφίμων από βιολόγους

Σημαντικό θεσμικό επίτευγμα

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Π.Ε.Β. που αφορά στην Ϊδρυση, Λειτουργία και Διεύθυνση Εργαστηρίων Ανάλυσης Τροφίμων από Βιολόγους σύμφωνα με το νόμο 4235 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 32/11-02-2014).

Μπορείτε να βρείτε το ΦΕΚ εδώ.

Συνεδρίαση για Επιτροπής Υγείας

Συνάντηση της Επιτροπής Υγείας στα γραφεία της ΠΕΒ, Τετάρτη 15/2/2017 ώρα 4μμ.

Ανακοίνωση σχετικά με την συνάντηση.

Σχέδιο νόμου για αναμόρφωση νοσοκομείων.

Θεσμικές αλλαγές - "Άνοιγμα Επαγγελμάτων" στην Υγεία

Έγγραφο του ΔΣ της ΠΕΒ πρός τους αρμόδιους φορείς και τα κόμματα της Βουλής με θέμα:

Θεσμικές αλλαγές – «Άνοιγμα Επαγγελμάτων» στην Υγεία

Παράταση προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων για το Π.Μ.Σ. "Οικολογία κα...

21 Ιουνίου 2017
Παράταση προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων για το Π.Μ.Σ. "Οικολογία και Διαχείριση Βιοποικιλότητας"

Δόθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Οικολογία και Διαχείριση Βιοποικιλότητας", μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το συγκεκριμένο Π.Μ.Σ. του ΕΚΠΑ, που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ανατρέξτε σε προηγούμενο άρθρο της ιστοσελίδας μας.

Wildlife Hazard Management Officer στην Fraport

20 Ιουνίου 2017
Wildlife Hazard Management Officer στην Fraport

Διαθέσιμη θέση εργασίας Wildlife Hazard Management Officer στον τομέα Safety and Performance της εταιρείας Fraport. Για αποστολή Βιογραφικού ακολουθήστε το σύνδεσμο της εταιρείας.

Εκδηλώσεις Επιστήμης & Τεχνολογίας με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο...

13 Ιουνίου 2017
Εκδηλώσεις Επιστήμης & Τεχνολογίας με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο στο Ιδρυμα Ευγενίδου

Συνάντηση Επιστήμης και Τεχνολογίας, που για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνουν οι βιβλιοθήκες του Ιδρύματος Ευγενίδου, του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), του Δήμου Καλλιθέας, του Δήμου Π. Φαλήρου, καθώς επίσης οι ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες του Παντείου και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017. Σε δύο δωρεάν προβολές...