Η έγκαιρη και επιτυχής παρέμβαση της ΠΕΒ οδηγεί σε καταβολή του Κλινικού Επιδόματος και σε Βιολόγους, Βιοχημικούς και Κλινικούς Χημικούς. Διαπιστώθηκε πως στους δικαιούχους του κλινικού επιδόματος ΔΕΝ περιλαμβάνονταν οι Βιολόγοι, Βιοχημικοί, Κλινικοί χημικοί μέλη ΔΕΠ, που παρέχουν κλινικοεργαστηριακό έργο.

Η ΠΕΒ αντέδρασε άμεσα αποστέλλοντας επιστολή διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας και ταυτόχρονα ενημέρωσε πολιτικά κόμματα και βουλευτές την Τρίτη 16/05/2017.

Την Τετάρτη 17/05/2017 κατόπιν των κινήσεων της ΠΕΒ και παρεμβάσεων συναδέλφων η απόκριση του Υπουργείου ήταν άμεση και θετική.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΕΒ και την επιστολή διαμαρτυρίας σε πολιτικά κόμματα και βουλευτές. Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες η ΠΕΒ στηρίζεται για την δράση της στην συνεργασία και την ενεργή συμμετοχή όλων μας!

Σας καλούμε να εγγραφείτε και να δραστηριοποιηθείτε όλοι και όλες, ώστε να είναι η φωνή της ΠΕΒ όσο το δυνατόν πιο δυνατή!

Ομιλία κ. Λευτέρη Ζούρου, 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολο...

14 Οκτωβρίου 2017
Ομιλία κ. Λευτέρη Ζούρου, 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση"

Αγαπητοί συνάδελφοι,σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση που αφορά την ομιλία του ακαδημαϊκού κ. Λευτέρη Ζούρου,στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση"