Κατηγορία: Γενικές Ανακοινώσεις Εμφανίσεις: 168

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Βιολογία στην Εκπαίδευση" θεωρώ με επιτυχία. Θέλω κι από δω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων  και όλους/ες όσοι/ες συνέδραμαν σε αυτό είτε με προσωπικό κόπο και χρόνο στην Οργανωτική και Επιστημονική επιτροπή, είτε εκτός αυτής,  με οικονομική συμβολή/χορηγία/ χορηγία επικοινωνίας (Εκδόσεις GutenbergΕκδόσεις UtopiaΕκδόσεις Ροπή , Εκδόσεις ΓρηγόρηΠρώτο Πρόγραμμα - ΕΡΤ), ή με τη συμβολή τους ως ομιλητές/ακροατές (χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε συνέδριο) και τέλος το ΠΜΣ του ΠΤΔΕ του ΕΚΠΑ και το Εργαστήριο Διδακτικής Επιστημολογίας
Φυσικών Επιστημών & Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας
 του Π.Τ.Δ.Ε. του ΕΚΠΑ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κοσμήτορα Καθηγητή. κ Θωμά Μπαμπάλη και τον Διευθυντή του Εργαστηρίου μας Καθηγητή κ. Κώστα Σκορδούλη για τη στήριξη και την καθοδήγησή τους. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Πλειό για τη στήριξη και βοήθεια του, έστω κι αν για τεχνικούς λόγους δεν ευοδώθηκε.

Ελπίζω όλοι να αποκομίσατε κάτι από αυτό το συνέδριο είτε σε επίπεδο έρευνας είτε σε επίπεδο διδακτικής. Στόχος μας ήταν τα ερευνητικά ευρήματα να φτάνουν στους εκπαιδευτικούς και να περνούν στην τάξη. Προκειμένου το επόμενο συνέδριο να είναι ακόμα καλύτερο θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας,συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα αξιολόγησης .
Εύχομαι σε όλους και όλες ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Ο.Ε.
Αν. Καθηγήτρια Ευαγγελία Μαυρικάκη